woensdag 12 februari 2014

Ik was nooit in Isfahaan

Wij hebben een verfilming gemaakt van een verhaal uit het boek: Ik was nooit in Isfahaan. We hebben het verhaal: Immuunsysteem gekozen omdat wij het inspirerend vonden. We hebben de vertelling van het verhaal onder de verfilming gedaan. We hebben ervan genoten om deze opdracht te maken en vonden het boek ook heel inspirerend.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Diederik,

    Ten eerste vind ik dat jullie een leuk filmpje hebben gemaakt! Je kan zeker zien dat er tijd in heeft gezeten en dat jullie er je best voor hebben gedaan.

    Ik vind het goed dat jullie afwisselend gebruik hebben gemaakt van zelf gefilmde beelden en illustraties/filmpjes van het internet. Door deze afwisseling blijft het leuk om naar te kijken. Deze illustraties en filmpjes van internet vind ik ook goed gekozen; ze zijn grappig, maar hebben toch met het verhaal te maken.

    Verder vind ik het erg goed dat jullie het verhaal hebben voorgelezen en als achtergrondgeluid hebben gebruikt. Hierdoor kan je als luisteraar/kijker goed de beelden in het verhaal plaatsen en snap je beter waar het over gaat. Voor de volgende keer: probeer het verhaal met wat betere apparatuur op te nemen, zodat het beter verstaanbaar is. Hierdoor zal het nog beter worden.

    Wat je de volgende keer ook wat beter kan doen, is je toelichting. Je zegt dat je het een inspirerend verhaal vond, maar waarom was het zo inspirerend? Onderbouw je mening met argumenten om je toelichting te verbeteren.

    Ik hoop dat je wat aan mijn opmerkingen hebt!

    Fleur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Diederik, het kijken van deze video was zeker een genot en ook soms een beetje lachwekkend maar dan in een goede manier. Je kan zien dat jullie er allemaal werk in hebben gestopt en het leuk vonden. Het stukje bij je video is ook goed geschreven en je geeft een goede korte toelichting. Het enige dat ik jammer vond was de teleurstellende kwaliteit van het geluid waar ik mij een beetje aan ergerde, dit is overigens niet een heel groot probleem. Ik vond het een goed project!

    groet,
    Levijne

    BeantwoordenVerwijderen